Hjälp andra genom din träning!

Är du en av alla dessa duktiga träningsmänniskor som finns där ute i världen? Då kan du hjälpa andra människor genom att dokumentera din träning och visa hur du går tillväga!

Att bloggvärlden växt fram som en helt ny bransch är ingen hemlighet, och personerna bakom bloggarna kan idag försörja sig genom att skriva om sina dagar och om vad de har för sig. Till exempel så skriver media ofta om bloggerskornas senaste aktiviteter och flera tidningar har numera anställt alldeles egna bloggare att skriva hos dem. Likaså är det en prisutdelning varje år som bland annat kröner Årets bloggare och liknande, och i år var det sångerska Sarah Larsson som blev en storvinnare enligt SvD. Och om du också är sugen på att ta del av kakan kan vi tipsa dig om att skaffa en egen bloggadress hos UnoEuro webbhotell eftersom att man där får en seriös design och även kan knyta en mailadress till sin sajt, vilket inte går att göra på vanliga gratissajter exempelvis. Kanske är det just du som ska skapa nästa stora träningsblogg och vinna priser för detta precis som alla de största bloggarna?

 Att tänka på som bloggare

Något som är viktigt om man vill skapa sig en framgångsrik blogg är att inte ljuga eller lura sina medmänniskor så som en bloggerska gjorde i Helsingborg, som HD skriver om. Likaså är det viktigt att våga ta betalt för sina tjänster menar bloggerskan Emma Sundh i en intervju där hon även tipsar om:

”– Bloggen ska vara unik, ha egentagna bilder, klickiga rubriker, och man ska tycka saker. Bli glad över något eller bli arg över något. Ta den vackraste bilden som någonsin tagits.” läs hela intervjun här.

54044-coffee-computer